Despre Noi

Compania Procopet Group SRL a fost infintata in anul 2005. La inceput am comercializat doar componente PC si am oferit solutii mobile IT in functie de cerere. In ultimii ani ne-am dezvoltat pe piata online e-comerce si pe partea de advertising avand o buna experienta si o crestere economica constanta. Find pasionati si de sport ne-am extins domeniu si pe camere de actiune respectiv drone si tot ce tine de acest domeniu. Astfel am ajuns unul dintre cele mai importanti furnizori din Romania de produse si servicii din domeniul dronelor, mini-dronelor si a camerelor de actiune.

 Suntem distribuitori autorizati la braduri cu mare renume international ca de exemplu GoPro, DJI, Drift Inovation, Polar, Vicovation si altele precum si unici importatori directi pentru Feiyu-Tech, WLToys, Cheerson, JJRC, FLYsight si altele.

Suntem printre putinele companii care se pot mandri ca sunt distribuitori autorizati GoPro.

 

Firma noastra creste si rezista datorita seriozitatii de care am dat dovada de-a lungu a peste 10 ani de activitate. Cheia succesului noi credem ca este "Seriozitate si Perseverenta".

Avand in vedere cele spuse mai sus noi comercializam doar produse de calitate care isi justifica pretul. Pentru diferite nelamuriri sau informatii nu ezitati sa ne contactati.

Echipa govideo.ro intodeauna va va ajuta cu placere si va face tot ce poate pentru ca sa aiba toti clientii multumiti.

Va multumim ca ati ales govideo.ro