Ceas Polar Vantage M - Negru

  • Disponibilitate: In stoc. Transport gratuit.


  • Transport gratuit peste 400lei.
  • Deschidere la livrare.

725882046624

1 299,00 lei

Pretul contine TVA

Polar Vantage M este un ceas modern, sportiv ce se reglează cu un senzor GPS și senzor a bătăilor inimii la încheietura mâinii. Treceți peste limite și depășiti-vă recordurile cu Vantage M, potrivite pentru diverse sporturi și pentru orice ocazie. El este simplu, discret și vă oferă toate datele de care aveți nevoie de la ceasul de antrenament pentru a progresa. Acesta combină cea mai recentă tehnologie sportivă și un design ușor.

More details

Ceasurile Vanatge M pot fi adaptate la orice stil și situație datorită curelelor detașabile. Curelele sportive durabile sunt disponibile întrei culori: alb, negru și roșu. Curelele sunt realizate din elastomeri termoplastici și silicon și sunt disponibile în două dimensiuni pentru purtare ideală. Elementele perfecte pentru stilul de viață sunt curelele tricotate din PET reciclat. Curelele tricotate sunt disponibile în trei culori: alb, portocaliu și petrol.

 

Ceasurile lucrează perfect cu Polar Flow, care defapt reprezintă o fereastră online cu antrenamentul, somnul tău și activitățile tale zilnice. Cu Polar Flow datele dvs. de antrenament sunt disponibile într-un singur loc. De asemenea, puteți să vă sincronizați datele cu alte comunități sportive online, cum ar fi Dieta sau TrainingPeaks.

 

Polar Precision Prime

Polar Vantage V reprezintă următoarea generație de detectare a ritmului cardiac: tehnologia de fuziune Polar Precision Prime. Această inovație combină măsurarea frecvenței cardiace optice cu măsurarea contactului pielii pentru a preveni orice artefacte de mișcare care ar putea interfera cu semnalul frecvenței cardiace și ar putea crea date nesigure. Această frecvență cardiacă este monitorzată exact pentru instruire în cele mai exigente condiții.

Partener universal de antrenare
Există mereu dispoziții care să vă ajute dacă doriți să vă îmbunătățiți sportul preferat sau doriți să măsurați performanța într-o varietate de sporturi.
Load Pro ™
Dacă vă antrenați pentru un anumit scop, trebuie să știți cum aceste sarcini de antrenare a corpului determină echilibrul între diferitele tipuri de pregătire și odihnă. Ceasul Polar Vantage M arată efectul unităților de antrenament pe corpul dumnevoastră și modul în care volumul de muncă transportă sistemul cardiovascular ( randamentul cardion ) și i-a în considerare și modul în care vă simțiți ( randamentul subiectiv ). Dacă utilizați o bandă de alergare sau de ciclism, obțineți și valoarea randamentului de antrenament pe sistemul muscular și schelet ( randamentul muscular ). Știind cum se folosește fiecare parte a corpului, puteți optimiza antrenamentul dvs. și dezvolta sistemul potrivit la momentul potrivit. Obțineți o valoare numerică, o evaluare verbală și o scală vizibilă pentru fiecare unitate de antrenament.
Alte caracteristici:
Indice de alergare - obțineți valoarea pistei VO2max și urmăriți cum se îmbunătățește performanța dvs.
              
Program de alergare - Obțineți un plan de formare personalizat și adaptabil, care vă corespunde obiectivelor.
      
Profiluri sportive - Polar Vanatage M suportă mai mult de 130 de uporturi diferite, prin urmare aplicația Polar Flow permite selectarea suportului preferat.
     
Metricile pentru scăldat - Urmăriți modul în care sunteți în piscină. Vantage M detectează automat ritmul cardiac, stilul de înot, distanța de mișcare, ritmul și odihna. De asemenea, puteți viziona distanța și tempoul în piscina în aer liber.
     
Calorii - Aflați cât de multe calorii ardeți în timpul antrenamentului, în funcție de greutate, înălțime, vârstă, sex, rata pulsului maxim individual (HRmax) și intensitatea antrenamentului.
   
Beneficiile antrenamentului - Obțineți feedback după antrenament, cu o descriere a efectului unității de antrenament.
   
Monitorizarea continuă a activității - Ceasurile urmăresc numărul de pași, distanța parcursă, caloriile arse și somnul și stabilesc obiectivele personale ale activității de zi cu zi.
    
Măsurarea continuă a pulsului - Obțineți o înțelegere globală a modului în care gestionează inima dvs. în această zi. Urmărirea continuă a pulsului permite obținerea unor date și mai precise privind caloriile arse și activitățile efectuate și informează despre cea mai mică și cea mai mare frecvență cardiacă din acea zi .
    
Sleep Plus - Un somn bun ajută la îmbunătățirea semnificativă a regenerării și a performanței. Determină automat timpul, cantitatea și calitatea somnului. 
       
polar vantage m
     
Specificații tehnice:
    
Dimensiuni
46 x 46 x 12,5
     
Masă
45 grame
     
Ecran
Ecran tactil color mereu aprins. Rezoluția 240 x 240 
     
Acumulator
Baterie de 320 mAh Li-pol ; durata de lucru a bateriei de până la 30 de ore în modul de antrenament (GPS și măsurarea frecvenței cardiace pe încheietura mâinii)
      

GPS

GPS integrat și GLONASS. GPS asistat pentru conexiune rapidă.

 

Conexiune

Bluetooth cu consum redus. Cablu USB personalizat pentru încărcarea și sincronizarea datelor.

 

Ceas

Ora și data; alarmă cu funcțiune de amânare

 

Senzori

Compatibil cu senzorul de ritm cardiac Polar BLE

 

Rezistență la apă

Impermeabil (WR 30)

Curea
S: Circumferința încheieturii 130 - 174 mm
M / L: Circumferința încheieturii 140 - 210 mm

Scrie un comentariu

Ceas Polar Vantage M - Negru

Ceas Polar Vantage M - Negru

Polar Vantage M este un ceas modern, sportiv ce se reglează cu un senzor GPS și senzor a bătăilor inimii la încheietura mâinii. Treceți peste limite și depășiti-vă recordurile cu Vantage M, potrivite pentru diverse sporturi și pentru orice ocazie. El este simplu, discret și vă oferă toate datele de care aveți nevoie de la ceasul de antrenament pentru a progresa. Acesta combină cea mai recentă tehnologie sportivă și un design ușor.

Scrie un comentariu