Ceas Polar Vantage V Negru HR

  • Disponibilitate: In stoc. Transport gratuit.


  • Transport gratuit peste 400lei.
  • Deschidere la livrare.

725882046440

2 589,00 lei

Pretul contine TVA

Ceasul premium Polar Vantage V cu GPS integrat este potrivit pentru a practica o serie de activit['i sportive, inclusiv triatlon. Ceasurile sunt concepute pentru sportivi profesioniști și pentru cei care se antrenează intens. Vantage V este cel mai modern ceas impermeabil pentru antrenamentul de triatlon sau maraton. Cele mai noi inovații tehnologice asigură că ceasul vă oferă toate datele de precizie de care aveți nevoie pentru a maximiza performanța.

More details

Polar Precision Prime 

Polar Vantage V reprezintă următoarea generație de detectare a ritmului cardiac: tehnologia de fuziune Polar Precision Prime. Această inovație combină măsurarea frecvenței cardiace optice cu măsurarea contactului pielii pentru a preveni orice artefacte de mișcare care ar putea interfera cu semnalul frecvenței cardiace și ar putea crea date nesigure. Această frecvență cardiacă este monitorzată exact pentru instruire în cele mai exigente condiții.

 

Polar Vantage și performanțele de funcționare

Primul ceas care măsoară performanța pe încheietura mâinii. Performanța de alergare completează cu mult monitorizarea ritmului cardiac - Ajută la monitorizarea încărcării externe la timpul de exercuție. Performanța răspunde la schimbările de intensitate mai repede decât ritmul cardiac, astfel încât performanța în funcționare este o îndrumare excelentă pentru antrenaentele în trepte. De asemenea îl puteți utiliza pentru a menține un nivel stabil de efort la locul de muncă.

 

Calculul se bazează pe propriul algoritm a lui Polar și se bazează pe date GPS și barometru. Ceasurile Polar Vantage V utilizează puterea pentru a calcula sarcina musculară, adică cea stabilită de unitatea de antrenament pe articulații, sistemul muscular și schelet 

 

polar vantage v

 

Optimizarea antrenamentului 

Dacă doriți să vă antrenați ca sportiv profesionist, trebuie să vă readuceți în formă. Ceasul Vantage V vă ajută să găsiți echilibrul între antrenament și odihnă  și ajută la prevenirea leziunilor printr-o soluție unică sub formă de monitorizare a sarcinii de formare și de recuperare.

 

Training Load Pro ™ vă oferă o privire detailată asupra modului în care aceste exerciții de antrenament fucnționează diferit pe corpul dumnevoastră.

 

Antreneazăte și regenereazăte ca un profesionist

Când urmăriți un obiectiv specific, trebuie să găsiți un echilibru între diferitele tipuri de pregătire și odihnă. Ceasurile Polar Vantage V urmăresc încărcarea antrenamentului pentru fiecare antrenament și măsoară nivelele de regenerare zilnice și pe termen lung. Ei determină dacă te-ai antrenat prea puțin sau prea bine și te ajută să determini limitele tale personale.

 

Acestea oferă recomandări personalizate de pregătire pentru fiecare zi și vă avertizează dacă sunt expuși riscului de muncă excesivă, vătămare sau boală. De asemenea, ei pot recunoaște stresul de la alte activități decât cele de antrenament, iar dacă începeți să vă încetiniți, ei vă vor motiva să vă antrenați mai departe.

 

polar vantage v

 

Recovery Pro ( necesită un senzor Polar H10)

Ceasurile Polar Vantage V ajută la prevenirea supra-antrenării și traumării, datorită soluției unice de urmărire a regenerării. Ele măsoară modul în care organismul se regenerează și oferă feedback șu recomandări.

 

Mai mult decțt un ceas sportiv

Dacă te antrenezi cu Polar Vantage V, ai succes la întregul ecosistem Polar în care totul este conectat. Toate datele dvs. de antrenament sunt disponibile pe o platformă în aplicația Polar Flow. Puteți să vă sincronizați automat datele de antrenament cu alte servicii , cum ar fi Dieta sau TrainingPeaks.

 

O platformă perfectă pentru antrenament

Polar Flow oferă sesiuni de instruire ample și instrumente analitice, jurnale de antrenaente automate, rapoarte de progres și multe altele, ajutându-vă să vă atingeți toate obiectivele de antrenament.

 

Alte caracteristici:

- Urmăriți îmbunătățirea performanței de funcționare

- Un plan de pregătire care vă corespunde obiectivelor

- Veți afla cât de multe calorii ați ars în timpul antrenamentului

- Imediat după antrenament ve-ți fi otivat cu un feedback

- Sprijin pentru peste 130 de sporturi diferite

- Ceasul detectează automat frecvența cardiacă, stilul înotător, distanța înotată, ritmul și odihna

- Măsurarea constantă a impulsurilor 

- Sleep Plus ™ detectează timpul, calitatea și cantitatea de somn

 

Specificații tehnice:

 

Dimensiuni

46 x 46 x 13

 

Masă

66 grame

 

Ecran 

Ecranul  tactil color mereu aprins cu sticlă Gorilla Glass. Rezoluția 240 x 240 

 

Acumulator

Baterie de 320 mAh Li-pol; durata de lucru a bateriei de până la 40 de ore în modul de antrenament ( GPS și măsurarea frecvenței cardiace pe încheietura mâinii )

 

GPS

GPS integrat și GLONASS. GPS asistat pentru conexiune rapidă. Înălțimea barometrică, urcarea, înălțimea de ieșire și coborârea.

 

Conexiune

Bluetooth cu consum redus. Cablu USB personalizat pentru încărcarea și sincronizarea datelor.

 

Ceas 

Ora și data; alarmă cu funcțiune de amânare

 

Senzori

Compatibil cu senzorul de ritm cardiac Polar BLE

 

Rezistență la apă

Impermeabil (WR 30)

 

Curea 

Silicon durabil și confortabil

Scrie un comentariu

Ceas Polar Vantage V Negru HR

Ceas Polar Vantage V Negru HR

Ceasul premium Polar Vantage V cu GPS integrat este potrivit pentru a practica o serie de activit['i sportive, inclusiv triatlon. Ceasurile sunt concepute pentru sportivi profesioniști și pentru cei care se antrenează intens. Vantage V este cel mai modern ceas impermeabil pentru antrenamentul de triatlon sau maraton. Cele mai noi inovații tehnologice asigură că ceasul vă oferă toate datele de precizie de care aveți nevoie pentru a maximiza performanța.

Scrie un comentariu