Noul serviciu Govideo : Deschidere la livrare!                             

La GoVideo platesti dupa ce deschizi coletul si te asiguri ca ai primit in stare perfecta ce ai comandat.                                                  

  Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie sa ne specifici in momentul efecturarii comenzii la pasul3 in rubrica "Doriți sa adaugați un comentariu sau informație?"  textul "Deschidere la livrare" si coletul va putea fi deschis inainte de a face plata.

Acest serviciu este oferit doar daca este cerut de catre client.

Serviciul „Deschidere la livrare” este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de pe www.govideo.ro si ofera clientilor posibilitatea de a verifica daca produsul/produsele comandate se prezinta in stare perfecta la livrare.

Acest serviciu va ofera doar posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta (nu prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic), nu si posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul.

 

 In momentul livrarii comenzii puteti solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.

In cazul comenzilor ce contin mai multe produse, daca in urma deschiderii coletului/coletelor la livrare constatati ca unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si decideti refuzarea acestuia, procedura implica returul intregii comenzii, implicit a tuturor produselor livrate.


Daca in urma deschiderii coletului constatati ca produsul comandat nu se afla în stare perfecta de livrare şi prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic puteti refuza comanda. Procedura de refuzare a comenzii are loc prin completarea unui Proces verbal de constatare, de catre curier impreuna cu clientul.

Procesul verbal de constatare se poate intocmi doar in prezenta curierului in momentul livrarii, ulterior dupa ce curierul a plecat de la destinatie Procesul verbal nu mai poate fi completat.

 In cazul in care ati optat pentru plata ramburs, solicitarea pentru deschiderea coletului se poate efectua inainte de a achita comanda sau dupa ce ati achitat comanda, doar in prezenta curierului.

Daca ati achitat comanda online si in urma deschiderii coletului ati decis returnarea produsului, suma achitata online va fi restituita in cont in cel mai scurt timp.

In cazul returului prin intermediul serviciului „Deschidere la livrare” taxele de transport sunt asigurate de catre vanzator.