Despre Noi

Compania Procopet Group SRL a fost infintata in anul 2005. La inceput am comercializat doar componente PC si am oferit solutii mobile IT in functie de cerere. In ultimii ani ne-am dezvoltat pe piata online din Romania avand o buna experienta si o crestere economica constanta. Fiind pasionati de tehnologie ne-am extins domeniu in acest sens. Astfel am ajuns unul dintre cele mai importanti furnizori din Romania de produse si servicii din domeniu.

 Suntem distribuitori autorizati la braduri cu mare renume international ca de exemplu GoPro, DJI, Polar, Vicovation si altele precum si importatori directi pentru TaoTronics, VAVA, WLToys, Hubsan, iDrone, Cheerson, JJRC, FLYsight, BlitzWolf si altele.

Suntem printre putinele companii din Romania care se mandresc ca sunt distribuitori autorizati GoPro cu stocuri de camere si accesorii in permanenta.

 

Firma noastra creste si rezista datorita seriozitatii de care am dat dovada de-a lungu a peste 12 ani de activitate. Cheia succesului noi credem ca este "Seriozitate si Perseverenta".

Avand in vedere cele spuse mai sus noi comercializam doar produse de calitate care isi justifica pretul. Pentru diferite nelamuriri sau informatii nu ezitati sa ne contactati.

Echipa govideo.ro intodeauna va va ajuta cu placere si va face tot ce poate pentru ca sa aiba toti clientii multumiti.

Va multumim ca ati ales govideo.ro