Garantie

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre govideo.ro

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.


Garantie este in functie de produse intre 12-24 luni.

 

14 Zile Garantie de Retur

Cum functioneaza?  Dreptul de Retur in 14 de zile calendaristice este valabil doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la govideo.ro (Sc Procopet Group SRL)

Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile calendaristice, trebuie sa ne contactati prin email la info@govideo.ro sau telefon 0742513553. 

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat Fan Courier sau cu predare personala la sediul nostru.

La returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului. 

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate. 

Produsele returnate trebuie să fie insotite de certificatul de garantie in original/copie si copie a facturii de achizitie.

Starea produsului returnat - produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit); dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, SC ProcopeT Group SRL (GoVIdeo) își rezervă dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

 Va rugam ca in momentul expedierii, sa aveti grija la:

- Atasarea obligatorie a facturii (copie) si certificatului de garantie al produsului (original, copie dupa caz)

Inainte de a trimite produsul, va rugam sa va asigurati ca in colet ati pus o eticheta  care sa contina urmatoarele informatii:

Expeditor: Nume Prenume,  Nr Tel, CONT IBAN unde vom restitui suma.

Adresa: Str. Nr. Oras, Judet

Destinatar: SC Procopet Group SRL.

Adresa: Str. Liliacului Nr.6A, Sangeorgiu de Mures (3km de Targu-Mures)

Telefon: 0742 513 553

Produsele nu se trimit cu ramurs, bani se videaza in cont ulteror.

Produsul trebuie ambalat astfel incat sa nu ii se deterioreze ambalajul original.

Inlocuire sau returnarea banilor:

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre govideo.ro, in contul bancar indicat de comparator.

- Pentru toate comenzile termenul de restituire a baniilor este de maxim 14 zile.

EXCEPTII

Produsele CONSUMABILE nu se pot returna decat daca sunt sigilate

Nu se poate returna:a)Produsul care nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat

b)Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc

Atentie

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Nu se pot returna produse care necesita activare sau inregistrare pentru a functiona. Aceste produse se pot returna doar daca nu sunt activate respectiv folosite. Ca si exemplu sunt dronele DJI.Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Dreptul de Retur oferit de GoVideo.ro nu afecteaza in nici un fel drepturile legale de retur.

Modalitati de asigurare a garantiei:
- Testarea, diagnosticarea, demontarea, montarea, manopera, materialele utilizate, remedierea fara plata a defectiunilor reclamate, inclusiv cheltuielile de expeditie cu mesagerie postala
- Functie de situatie se va proceda la repararea sau inlocuirea produselor in cauza
- Restituirea contravalorii produsului, daca nu este posibila repararea sau inlocuirea

 

La solicitarea acordarii garantiei este obligatoriu sa prezentati:
- Factura pentru identificarea produsului
- Descriere scrisa a defectiunii reclamate


  Urmatoarele criterii pot anula garantia:
          - Conductorii sau conectorii electrici deteriorati sau modificati
          - Inversarea polaritatii la alimentare
          - Deteriorarea pe cale mecanica a respectivului produs
          - Deteriorarea datorita umiditatii (inclusiv coroziunea)
          - Utilizarea improprie a produsului
          - Nerespectarea conditiilor de exploatare a produsului